Magyar Péter olyan rendezvényen bukkant fel, ami korábban elképzelhetetlen volt Orbán nélkül
A Tisza Párt elnöke ezúttal nem banánokkal vagy tökökkel, hanem kolbászokkal pózolt.
A Tisza Párt elnöke ezúttal nem banánokkal vagy tökökkel, hanem kolbászokkal pózolt.
A tervezett időpontban nem tudják biztonságosan megtartani a gasztrofesztivált.
Kolbászfesztivál volt a hétvégén Békéscsabán, Szijjártó Péter pedig most is ment.
Megkezdődött a 20. Csabai Kolbászfesztivál pénteken Békéscsabán, a rendezvényre több mint 110 ezer vendéget várnak.
Rekorddöntésre készülnek idén a Csabai Kolbászfesztiválon: a hagyományos kolbásztöltő versenyre csaknem 600 csapat jelentkezett. A rendezvényt a négynapos hétvégén tartják.
Több mint százezren látogattak el a Csabai Kolbászfesztiválra, amely a szervezők szerint idén felülmúlta a várakozásokat. A tavalyinál is több csapat vett részt a kolbászkészítésben, közülük sokan érkeztek a szomszédos országokból, de jöttek távolabbról is.
Megnyitották a 17. Csabai Kolbászfesztivált csütörtök este. A rendezvény négynapos, a vásár és kiállítás mellett idén sem marad el a kolbászgyúró verseny.
Kolbászfalu és 44 oldalas kolbászkatalógus - a csabai kolbász jól járt vele, hogy hivatalos hungarikummá avatták.
Négy nap alatt mintegy százezer embert fogadott a 16. Csabai Kolbászfesztivál, megteltek a szállodák, panziók és kollégiumok Békéscsabán, Gyulán és a környező településeken, teltházzal üzemeltek a kitelepült vendéglők, sörözők és borozók.
Tavaly közel százezren látogattak el a Csabai Kolbászfesztivál rendezvényeire és ugyanennyi vendéget várnak az idén is – mondta el a hvg.hu-nak Hégely Sándor fesztiváligazgató. Mindez annak ismeretében különösen elismerésre méltó, hogy Békéscsaba távol fekszik Budapesttől, közúti elérhetősége sok kívánni valót hagy maga után. Valahogy a rendezvény mégis az ország három leglátogatottabb gasztronómiai fesztiválja közé verekedte magát.
Megnyílt Békéscsabán pénteken a 16. Csabai Kolbászfesztivál, amelynek igazgatója, Hégely Sándor szerint az esemény kiváló példa arra, hogyan lehet visszatérni a gasztronómiai hagyományokhoz, megtanítani az embereket az egészséges élelmiszerek elkészítésére és fogyasztására.